. . . . . . . . . . . . . . .
   
 

Κηφισίας 322,
145 63 Κηφισιά

τηλ. 210 8013873
fax. 210 8011366

 
. . . . . . . . . . . . . . .
 
email  
 
αρχική σελίδα   english version
 
 
προφίλ
 

Από το 1964 το La Cigale με έδρα την πλατεία Κεφαλαρίου και ιδρυτή τον Πέτρο Καρανάσιο, προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα και υπηρεσίες, γνωστά για την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και την υψηλή τεχνογνωσία του καταρτισμένου προσωπικού.

Η μετακίνηση της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισίας το 1984, με καινούρια διοίκηση και βασικό στέλεχος τον Παύλο Εμμανουήλ, σήμανε την περαιτέρω εξέλιξη της τόσο στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, όσο και στον τομέα του catering. Έτσι λοιπόν, οι συνεχείς επενδύσεις και η παρακολούθηση των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων εξελίξεων, οδήγησαν σε καινοτόμες ιδέες, διατηρώντας την απαράμιλλη ποιότητα των γλυκών και αλμυρών γεύσεων, οι οποίες προσέφεραν ακόμα πιο ιδιαίτερη απόλαυση.

Τα παραδοσιακά γλυκίσματα, ενισχύθηκαν με καινούρια εδέσματα με βάση τη σοκολάτα και την κρέμα. Ποικιλίες από τούρτες, σοκολατάκια και κεϊκς εντάχθηκαν στην ημερήσια παραγωγή και ανάμεσα τους εξέχουσες γεύσεις όπως η Τούρτα Παγωτό La Cigale έθεσαν την εταιρεία σε ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα ζαχαροπλαστεία της περιοχής, αλλά και των Αθηνών, αφού η ασύγκριτη ποιότητα, οι καινούριες γεύσεις, και η ποικιλία των προϊόντων κάλυψαν και εξακολουθούν να καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών και εξεζητημένων επιθυμιών

Ισολογισμός
 
         
  created by
touristorama.com & gamoi.com